2023-06-07 09:05:48 | User Error: 2023-06-07 09:05:48 | MySQL Error (1054): Unknown column 'translation.' in 'field list' in /homes/betukep/public_html/framework/classes/fw/database.php on line 155
2023-06-07 09:05:48 | Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /homes/betukep/public_html/framework/classes/fw/database.php on line 237

1. Kép összeállítása

A nyitólap felső részen találod betűnként rendszerezve a különböző fényképeket. Lehetőséged van fekete-fehér, szépia vagy színes képek közül választani, de speciális karaktereket is találsz a sor végén ($ jelet megnyitva), illetve saját fotót is feltölthetsz. A honlapon választható fotók forgalmazására kizárólagos magyarországi jogosultsággal rendelkezünk, és a színesség érdekében igyekszünk folyamatosan bővíteni a kínálatot.
A kiválasztott betűket húzd egymás után a honlap közepén található képkeretbe. Ha valamit elrontottál, nyugodtan húzd a jobbra lent található kukába, vagy nyomd meg balra lent az „Újrakezdés” gombot.
Az oldal lenti részén számos további lehetőséged van BetűKéped stílusának kialakítására. A kép háttere lehet színes lap vagy paszpartu (igényesebb háttér, vastagabb anyag, 45 fokos bevágással keretezi a képet). Ugyanígy a keretek között is kedvedre válogathatsz a rengeteg szín között, de ha keret nélküli üveglappal fedett képet választanál, arra is van lehetőséged (pattintós keret).
Fontos tudnod, hogy a BetűKépeket kétféle méretben készítjük, így választhatsz nagyobb (30,5 cm magas)és kisebb (22 cm magas) kivitel között.
A kiválasztásnál érdemes figyelni a színek harmóniájára (fotók, háttér, keret), valamint esetlegesen a képek és a téma lehetséges összhangjára. Ha előre tudod, hova fog felkerülni a kép, úgy a méret és a színek is a környezethez választhatóak.

2. Árazás
A konkrét árképzést a felső menü tartalmazza, azonban a kép árát minden esetben a betűk száma, a keret magassága, valamint a kiválasztott és felhasznált anyagok kategóriája (háttér, keret) határozza meg.
Az általad összeállított kombináció árát a honlap kiszámolja neked. Ez az összeg nem tartalmazza a (belföldi) szállítási díjat, ami minden esetben 890 Ft. Amennyiben 2015. október 31-ig megrendeled BetűKépedet, a szállítás díját mi fizetjük helyetted.

3. Megrendelés

Miután összeállítottad a BetűKépedet, nincs más dolgod, minthogy az oldal által kalkulált ár alatt rákattintsd a Megrendelés gombra. BetűKéped mintáját és a fizetési adatokat egy megerősítő e-mailben küldjük meg számodra. Megrendelésed akkor véglegesedik, amikor átutalod számlánkra a vételárat. Azért választottuk az átutalásos fizetési módot, mert még mindig ez a legbiztonságosabb elektronikus fizetési mód, így senkinek az adatai nem kerülhetnek illetéktelenekhez.

4. Elkészítés
A megrendelt és kifizetett képet a lehető leghamarabb, de maximum 5 munkanap alatt elkészítjük Neked. A kép nyomtatása jó minőségű papírra, professzionális géppel történik, amire 100 év garanciát vállal a gyártó (ChronoLife 100+). A kasírozás után sík üveglap alá kerülnek a képek (nem használunk műanyag utánzatokat), és a kívánt keretbe foglaljuk egy mini BetűKép emblémával a sarkában. A kép nagyságától függően egy vagy több akasztót szerelünk a hátoldalra, hogy számodra minél egyszerűbb legyen a rögzítés kérdése.

5. Szállítás
A képet és a számlát futárral juttatjuk el hozzád. A szállítás részleteiről itt olvashatsz.
Ha személyesen szeretnéd átvenni a képet, akkor azt a 1211 Budapest, Kossuth Lajos u. 76. alatti keretező műhelyben is megteheted. (Nyitva tartás: H-P: 10-17, Sz: 10-13)

Kellemes böngészést és szerkesztgetést kívánunk a honlapunkon, és kívánjuk, hogy minden BetűKép tulajdonos sok örömét lelje ebben az igazán egyedi és személyre szabható dísztárgyban!